barsymposium

Program/Programme

In Uncategorized on Maj 10, 2010 at 9:45 pm

Wykłady/Lectures

in English

How to set-up and run a world class bar.

Joerg Meyer, Le Lion, Hamburg.

Sophisticated Drinking.

Stefan Gabanyi, Schumann’s Bar, Munich.

An Insight into the mysterious world of Cocktail Bitters.

Stephan Berg, The Bitter Truth, Munich.

po Polsku

W nosie i na języku – do czego jest nam potrzebny węch i smak?

Prof. dr hab. med. Przemysław Bieńkowski,

Kierownik Zakładu Farmakologii i Fizjologii Układu Nerwowego Instytutu Psychiatrii i Neurologii w Warszawie.

„Atrybuty nowoczesnego barmana” – czyli jak nie popaść w rutynę i zostać artystą w swoim fachu.

Marcin Kasprzycki, LocoStacja.

Znaczenie budżetowania i planowania w barze.

Piotr Mocek, Paparazzi.

Rum i tiki koktajle.

Radosław Wieczorek, Mixsology.pl.

Amerykańskie trunki i ich historia.

Tomasz Falkowski , Bourbon i inne.

Panele Dyskusyjne/Discussion Panels

in English

Ostatnia dekada w barmaństwie europejskim.

Helmut Adam, Joerg Meyer, Marcin Kasprzycki i inni.

po Polsku

Obecna sytuacja barmaństwa w Polsce.

Piotr Mocek, Ryszard Berent, Patryk Lenart, Tomek Małek i inni.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: